perjantai 22. maaliskuuta 2013

Uutta ja ihmeellistä...

Pitkään harkittu asia.

Päätin sitten aloittaa bloggaamisen. Kauan olen asiaa miettinyt yksikseni ja miehellenikin asiasta aina välillä maininnut. Sysäyksen päätökseen toi kuitenkin asia, jonka haluaisin jakaa monen muun kanssa, eli lähtö Englantiin reiluksi neljäksi kuukaudeksi! Reissusta tulen ainakin aluksi blogissani kertomaan varmasti paljon sanoin ja kuvin. Matka on ainutlaatuinen minulle ja miehelleni, nimittäin se on toinen ulkomaanmatka koko elämämme aikana. Aikaisempi muutaman yön reissu tehtiin yhdessä mieheni ja hänen siskonsa kanssa Virun maalle, reissu oli kyllä vailla vertaansa.. Mutta ei siitä tässä nyt sen enempää.

Tulen kirjoittamaan blogissa yleensä ottaen sisustuksesta, arkielämän hetkistä, hirsitalon haaveilusta ja myöhemmin mahdollisesta haaveen toteutumisesta. Rakastan valokuvaamista, niitä tulen julkaisemaan paljon. Tällaista suttaista kirjoittamista maalaishöperön arjesta ja elämästä.

Seuraavat neljä kuukautta kuitenkin enimmäkseen Englannin maalaisidyllistä...

-Salla-

2 kommenttia:

  1. Ihana ku piät blogia teijän reissusta! :D Ootan niin innolla kuvia, kokemuksia ja juttuja sieltä! Muutenki kiva ku sääki tulit tänne logimaailmaan mukkaan! :) että ei muutaku tervetulua höpinöimään!<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos!<3 Vähän takkuilua tämä alku, mutta eiköhän se tästä ala suttaantuun. :) Paljon järjestelemistä reissulle lähtöön niin ei oikein voi vielä paneutua tähän blogimaailmaan, mutta ootan itekki innolla, että pääsen oikein kunnolla kirjottelemaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.