torstai 25. heinäkuuta 2013

Kuumeilua

Nyt on iskenyt kova kesäflunssa tälle tytölle, nimittäin mahottoman korkea kuume. Kuumetta ei vaan voi mitata kuumemittarilla… 
Retrovaunu on saatava ja pian. Ennen sitä ei kuume laske. 
Kovasti on kateltu vaunuja netistä, jospa me sitten saatais körryytellä kotimaahan matkamuistonamme jotakin poersoonallista, jotakin niin mukavaa: retrovaunu! Vaunuissa on vaan täällä ovi toisella puolella kuin suomalaisissa vaunuissa, mutta sehän on vain käytännön pieni sivuseikka, tottumiskysymys.. Eipähän löytyis samanlaista vaunua joka iikalta ; )
 
Muuten täällä elellään mukavan leppoista maalaiselämää. Muutama räpsy viimepäiviltä.

Heinän tekoa pellon laitamilta Jaakon kanssa

Kuva pellolta. Taustalla häämöttävä talo on farmimme, jossa asustelemme. Talon takana näkyvä kukkula on jokailtainen lenkkipaikkamme. Siellä kelpaa juosta koiran kanssa...

Karviaisen marjoja. Niitä täällä syödään paljon, mutta ero suomalaisiin on, että täällä ne poimitaan kovina ja kirpeinä eli raakoina. Paitsi ettei ne kypsinäkään ole yhtä makeita kuin suomalaiset..
Ja kanoja..
...sekä hevostelua, joka on lempipuuhaani täällä!



Mukavaa arkea loppuviikollekin sinulle,
Kesäterveisin
Salla

p.s. lähipäivinä lisää vaunusta, kunhan muutama seikka selviää... ;)

6 kommenttia:

  1. Ihania maalais kuvia! Tuommosia näkyy vain kirjoissa ja lehdissä. Ei osaa kuvitella että jossaikin oikeasti tuon näköistä! Mä oon kans haaveillu että sais pihalle semmosen retro vaunun niin kuin kesämökiksi. "kahvihuoneeksi".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä kuvaamista riittää täällä.. Meillä on ollut jo pitkään haaveena retrovaunu, mutta nyt iski todellinen kuume. Ja täältä kun niitä löytyy paljon, ja kaikenlisäksi täällä vaunut on halvempia.

      Poista
  2. Sulla on muuten tuossa kommentti jutussa tuo mihin pitää laittaa numero ja joku sana. En nyt muista millä nimellä sitä sanotaan. että ootko tarkotuksella laittanu vai onko vahingossa. Itellä oli vahingossa pitkän aikaa se enkä itekää tykkää siitä. Sen saa asetuksista pois jos haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä olikin. Otin pois, koska ei ole mukava aina kirjoittaa koodia.. Kiitos vinkistä. :)

      Poista
    2. Hei Salla! Huippuja kuvia taasen, mutta vaadin lisää matskua noista heposista;) ootkos ratsastellu paljon vai joutuuko niitäkin juoksemaan häntä luirussa pakoon? :D -Reeda

      Poista
  3. Ihania kuvia. :) tääläki ollu vaunukuumeilua. Mää vaatisin lissää tietoa tuosta sunvaubukuumeilusta,että onko Se tuottanu tulosta,ookko retrovaunun omistaja siis? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.