torstai 18. huhtikuuta 2013

Matkalta.

No niin, ensimmäinen postaus matkalta Euroopassa!

Täällä sitä ollaan matkalla kohti Englantia. Viimein löytyi toimiva, ilmainen Wlan-yhteys! Nyt ollaan Puolassa paikallisessa kahvilassa. Monenlaista on tapahtunut tässä matkalla, kuitenkin pääpiiretissään reissu mennyt oikein mukavasti! Tähän mennessä voi jo sanoa, että matka on avartanut paljon. On meillä hyvät oltavat Suomessa, sen ainakin on huomannut...

Matka on sujunut hyvinkin sujuvasti siihen nähden, ettei meillä ole päivitettyä navigaattoria. Karttana toimii siis muutama kuva netistä poimittuna koko Euroopassa sekä Jaakon hyvä suunnistustaito. :D Tähän asti ainakin toiminut...

Se vielä täytyy sanoa, että tässähän tuntuu, että sitä osaa puhua englantia, kun vertaa näihin Baltian maihin. Viro, Latvia ja Liettua, missään maassa ei kukaan oikeen osaa puhua Englantia. Hyvin kuitenkin asiat on selvinny ihan käsimerkeinkin :)

Tämä on nyt pikaposti, kun täytynee kohta jatkaa matkantekoa kohti Varsovaa, mutta laitan nyt kuitenkin muutamia kuvia. Jospa jossakin yöpaikassa olis Wlan, niin vois postata oikein ajan kanssa.


Tämä taitaa olla Latviasta. Evästauko.

Paikallinen ruokamarketti.

Aivan mahtava uimaranta. Täällä on jo niin kevät!

Kamerat on ollu kaikilla kovassa käytössä.





1. yöpaikka oli Latviassa. Motelli. Ihan siisti, vaikkakin vesi haisi aivan karmivalle. Harvoin tarvii suihkussa yökkiä veden hajua. Vesi haisi yhtäaikaa kananmunalle ja metallille. Yök!

Kuollut koira tiesposkessa. :/

Iloiset matkalaiset! :)


Oli mielettömän kaunis auringonlasku. Harmi vain, että kuvat on otettu liikkuvasta autosta, joten kuvien laatu ei ole kovinkaan hyvä.

Paikallisia postilaatikoita Liettuassa?


Liettuan paikallisia taloja.

Mitä kummallisimpia liikennemerkkejä!




Liettuan paikallinen hautuumaa. Kaunis!

Haudalta.


Työvälineitä hautausmaalta.



Pullovesi paikallisessa ravintolassa Liettuassa oli sellasta suolavettä, että takas meni pulloon ja äkkiä!


Pesunapannaria ja kalaa. Ihan ok, mutta tosi rasvasta, ja ilman kasviksia, niin puolet jäi va,litettavasti syömättä. Liettualaista ruokaa.

Jaakon ruoka-annos. Perunoiden sisällä puoliraakaa lihapullaa. Peruna oli liivatteella ilmeisesti höystettyä. Ei maistunut meille.

Taidetta?




Ja matka jatkuu... :)


Tässäpä muutamia hätäsiä kuvia. Täytyy jatkaa matkaa, Palaamisiin!

Suunnitelmissa on yöpyä täällä Puolassa lähempänä Saksan rajaa. Huomenna sitten Saksaan. Ja sitten Ranskaan. Ja Englantiin...

4 kommenttia:

  1. Hei! Oottekos te autolla liikkeellä?? :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä<3
    Hyvää reissua:D

    VastaaPoista
  3. Oi että mukavan kuulonen reissu ku autolla vieläpä näköjään liikenteessä! Ulkomailla tulee kyllä hyvää suomalaista vettä ikävä! Saksassa ihan mielissään otin aamupalalla muka vettä automaatista, nii ei ku oliki just tommosta suolavettä.. Ja hirvee jano oli. Kyllä tympäs. :D

    VastaaPoista
  4. Voi että ihania kuvia ja niin pääsee teoijän reissufiiliksiin tään kautta! :) Mahtavaa kyllä seurata teijän matkaa!<3 Turvallisia kilometrejä teille, innolla ootetaan jo seuraavia kuulumisia ystäväiset! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.