maanantai 29. huhtikuuta 2013

Matkalta 5.

Hei taas!

Nyt olemme Jaakon kanssa täällä Walesissa oltu muutama päivä. Täällä Walesissa on tosi vuoristoista. Tähän asti Englannista kauneinta, mitä oon nähnyt! Vuoristossa näkyy joka puolella lampaita...

Eilen käytiin kiipeämässä yhden vuoren päälle. Kiipeämistä riitti! Vettä tihhuutti koko matkan ajan, ja tuuli puhalsi niin, etten ennen ole moista tuulta kokenut. Ihan sai henkeä haukkoa huipulla, kun kasvot oli tuulta vasten. Mutta mukavaa meillä oli! :)

Nukuttiin tuttuun tapaan autossa yö, ja aamulla lähettiin ajelemaan autolla Walesin mutkasia teitä kohti Newtownia. Täällä Newtownissa sitten on vietelty päivä, käyty ihastelemassa kävellen näitä pieniä suloisia kaupunkikatuja ja ympärille avautuvia valtavia vuoristokumpuja. Seuraava yö ollaan täällä hotellissa. Huomenillalla sitten koittaa se odotettu ja jännitetty päivä, että menemme sinne tilalle! Huh, saas nähdä miten sitä kielen kanssa siellä pärjäillään!

Huipulla tuulee!! :D




Sumuisissa maisemissa sitä vaellettiin, välillä kuitenkin oli hetken selkeämpää, jolloin näki, miten huikaisevan kauniit maisemat oli!



Vähän huonolaatunen kuva, kun otettu puhelimella,. mutta jospa siitä jotain selvää saa. :)

Olisin ladannut kuvia Newtownistakin, mutta kone ei halua tehdä yhteistyötä. Ilmeisesti vika on tässä verkossa, käy vähän hitaalla. Toisella kertaa sitten!:)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

<3 Salla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.