sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Valmistelua reissulle, haikailua ja tuuletusta..

Sitä se on, vuoronperään. Haikailua, ikävää, ja kohta taas intoa ja tuuletusta.

 Fyysisellä tasolla valmistelut on edenneet hyvin, suurin osa tavaroista on pahvilaatikoissa, lähes kaikki laatikot ja kaapit asunnosta on tyhjennetty varastoa varten. (Kiitos pikkusysterin avusta!!) Tyhjennetään siis kalusteita lukuunottamatta kaikki tyhjäksi vuokralaisia varten. Vuokrataan asunto kalustettuna, mikä helpottaa kovasti asunnon tyhjentämistä. Enkkuun ei olla pakattu vielä tavaran tavaraa, mutta vielähän tässä on runsaat kaksi päivää aikaa lähtöön, hyvin ehtii vielä pakata loput tavarat asunnosta varastoon, siivota asunto vuokralaisille, pakata matkatavarat reissulle, pestä sitä ennen kaikki pyykit sinne, käydä ostamassa viimehetken tavarat, mm. suihkusandaalit, käydä ottamassa rokote, katsastaa auto jne jne..

... Niin ja kantaa muuttolaatikot varastoon...

Sain töistä sopivasti vaippalaatikoita pakkaamiseen, on muuten loistavia laatikoita. Sopivan kokoisia ja kestäviä. Kierrätystä! :)
 

Henkisellä tasolla valmistautuminen reissuun on jääny viimesille päiville. Ei sitä edes ymmärrä, että sitä oikiasti lähtee moneksi kuukaudeksi pois Suomesta joutuen jättämään kaikki rakkaat ihmiset, oman kodin, työn ja kaikki tutut ja turvalliset arkiasiat tänne. Lähtä teille tuntemattomille. Se tuntuu haikialta ja kutkuttavalta ajatukselta yhtä aikaa. Aina hyvästellessä ihmisiä jotenkin sen paremmin käsittää, että on lähdössä pois. Jo hyvästellessä tuntuu ikävä sydänalassa ja pala kurkussa. Tänään olin töissä viimeisen päivän ennen syksyä, en olis uskonu, että se oli niin vaikeaa jättää ne kaikki ihmiset sinne. Työkaverit oli perjantaina tehneet salaattia ja kattaneet pöytään muitakin herkkuja lähitäisiksi sekä ostaneet mulle matkaan mukaan kaikkia tarpeellista, mm. salmiakkia ja suklaata. ;) Voi että miten se lämmitti mieltä! Ite leivoin töihin suklaasydämiä, lämmöllä työtovereita ajatellen.


Sydämet on tehty kaurasuklaaneliöiden ohjeella. Tein pellillisen, ja heti uunista tultua painelin piparkakkumuotilla sydämen muotoiseksi. Pohjan kovetuttua levitin suklaan päälle. Valitan, ohjetta ei nyt ole laittaa tähän, mutta löytyy varmasti googlettamalla!


Tämä jäi kotiin nautittavaksi. Valmistui jämätaikinasta, mitä suklaasydämistä jäi yli. Nam!
  Tässä matkaevääksi töistä:








Töistä saatu kortti kuvastaa hyvin mua, voin kuvitella, mikä tavaramäärä lähtee mukaan... Eihän mitään voi jättää tännekään, jos sattuu tarvimaan!! :D

Seuraavan kerran varmaan kirjottelen sitten reissun päältä, eli muutaman päivän päästä. Jännää!

-Salla-

p.s. Rauhaisaa, levollista sunnuntaipäivää! ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.