maanantai 20. toukokuuta 2013

Puutarhasta ja vähän muualtakin

Nyt on alettu oikein tohinalla laittamaan puutarhaa kesäkuntoon. Kukkapenkkien perkkaamista on riittänyt, se onkin lempityötäni täällä. Aina kuin vain suinkin on mahdollista mennä puutarhaan töihin, olen heti valmis! Se on jotenkin niin virkistävää työtä, kun saa olla ulkona. Siinä myös näkyy oma työnjälki. Se on mahtava vastapaino kananmunien lajittelulle.

Täällä vain ei helteitä näy. Suomessa niitä kuulostaa olevan. Täälläkin oli, kun tultiin tänne tilalle, mutta ne kestikin vain viikon. Muutoin on ollut melko kylmää ja sateistakin aika-ajoin.



Talon etupiha puutarhoineen.













Helteitä odotellen, Salla

6 kommenttia:

  1. Niin niin kaunista siellä! Oon mielissäni teijän puolesta, ku ootte päässy noin ihanaan paikkaan. Täällä Kuopiossa ollaan päästy nauttimaan helteistä, tänäänki ollaan otettu aurinkoa Valkeisen lammella ja ilta pelattu lenttistä rannalla. Kyllä nahka kärys. :) Terkuin Maria

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia. Nauttikaa niin nuista huikeista oloista! :) En ehkö kestä mikä tunnelma nuisa kuvisa!<3

    VastaaPoista
  3. Sovit kyllä niin hyvin maisemaan :) Nauttikaa joka hetkestä!

    VastaaPoista
  4. Voi että taas ikävä kasvo..! Jotenki niiin ihanan tunnelmallisia kuvia! tykkään valtavasti!:)

    VastaaPoista
  5. Mahtavia kuvia taas! Tätä sun blogia on tosi mukava seurata! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista! Kiva kun jaksatte seurata blogiani. :) Hassua on vaan, että jostakin syystä tämä ohjelma ei halua mun laittavan pystykuvia bloggauksiini, kun se venyttää kuvat vaakakuvien levyisiksi. Kuvat on siksi vähän hassuja. Onko jollakin ideaa, miten saan pystykuvat niin, ettei ohjelma niitä levitä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina.